klik hier voor uitleg

FINE ART Maternity PORTRAITS

ZWANGERSCHAP
Je zwangerschap is een heel speciaal moment in je leven.
Het besef dat er twee harten in jouw lichaam kloppen. Wat een ongelooflijk gevoel!
Wat een mirakel!
Het mirakel van nieuw leven. Er bestaat geen mooiere manier om deze intense ervaring vast te houden dan met een unieke Fine Art Maternity fotoshoot. Ik bezorg je een "Full Service Boutique"- ervaring. Een momentje voor jezelf met make-up, kapper en kledingstyling.

MOEDERSCHAP
Moederschap is een geschenk!
Ik leg jouw unieke verhaal vast in een elegant en intiem portret dat je met trots aan de wereld zal willen tonen.
Jouw fotosessie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt om de speciale band tussen jou en je kind weer te geven. Van knuffeltjes tot schatterlach.
Ik leg de kracht , moed en schoonheid vast van de vrouw die je bent, de moeder die je bent geworden en de erfenis die je ooit achterlaat.

PRIJS
Een fine Art Maternity fotosessie kost 190€
INBEGREPEN IN UW SESSIE
- Mijn tijd en expertise als jouw fotograaf.
- 100€ cadeaubon om te besteden bij uw keuze uit de glamchique collectie.
- Professionele make-up en haarstyling
- Kledingadvies
- Een persoonlijk gesprekje vooraf om alles tot in de puntjes te plannen.
-Professionele fine art bewerking van de beste foto's van de shoot.
- Persoonlijke onthulling van de bewerkte foto's een 14-tal dagen na de shoot.
Hier kies je jouw favoriete foto's. Ik presenteer je jouw 30 mooiste foto’s in couture stijl afgewerkt en ik help je kiezen wat je met de foto’s wil doen.

Glamchique

Fotografie voor de moderne vrouw.

A propos

Ik ben Danielle

Hallo! ik ben Danielle Van Rompaey. Ik ben fotograaf en kunstenaar.

Ik maak hedendaagse portretten van echte vrouwen. Het is mijn passie om het authentieke van een vrouw artistiek in beeld te brengen. Ik heb geleerd dat echte schoonheid met zelfvertrouwen en met geloven in jezelf te maken heeft. We kunnen de tijd niet terugdraaien maar met mijn foto's kan ik je wel helpen met het vinden van je innerlijke schoonheid. De innerlijke gloed die elke vrouw heeft ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

Tijdens de laatste jaren is mijn manier van fotograferen veranderd naar een stijl met veel monochrome beelden, naar speelse foto's die zich kenmerken door anonimiteit, beweging, onscherpte, experimentele cameratechnieken en zachte gezellige ruis.

Als fotograaf heb ik al meedere internationale awards mogen ontvangen voor mijn portretwerk.

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot. Het is een verwenmoment, een echte “girls day-out”. Een leuk decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach en plezier . Elke vrouw is uniek en mooi! De perfecte vrouw bestaat niet. Het is veel leuker om gewoon jezelf te zijn. Dus leg voor één keer de aandacht eens volledig op jezelf , doe een fantastische fotoshoot en voel je mooi! Ik leg op artistieke wijze je innerlijke en uiterlijke schoonheid vast tijdens een fotosessie die op jouw maat wordt gemaakt.

Location: Wuustwezel, Belgium

Contact info

Social Media