klik hier voor uitleg

Behind the scenes

Ik geloof in de kracht van foto’s.
Ik maak hedendaagse portretten van echte vrouwen. Het is mijn passie om het mooie van vrouwen op een artistieke manier in beeld brengen. Ik vind het fantastisch dat ik andere vrouwen een geweldig gevoel kan geven over zichzelf door prachtige foto’s en dat ik hen er aan kan herinneren hoe mooi ze zijn en dat ze alles aankunnen waar ze hun zinnen op hebben gezet.

Tijdens een fotoshoot heeft elke vrouw een supermodel ervaring. Het is mijn manier om andere vrouwen te helpen en hen iets heel speciaals te geven.

Ik wil van jou de mooiste foto maken die je ooit van jezelf gezien hebt. Ik nodig je uit voor een persoonlijke sessie met mij Het zal de manier waarop jij jezelf ziet voor altijd veranderen. Verwen jezelf met een fotoshoot. Je hebt het verdiend!

SHOOT

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK? WAT MAG JE VERWACHTEN?
1. Maak een afspraak.
We beginnen met een kennismakingsmoment. Ik nodig je uit voor een koffietje en ondertussen bespreken we alle mogelijkheden. We houden het luchtig en leren elkaar kennen zodat we op de dag van de shoot goed voorbereid kunnen beginnen.
Jouw fotoshoot reserveren is eenvoudig. Kies een datum, we bekijken of ik beschikbaar ben. Je betaalt de kostprijs van je sessie en je datum staat gereserveerd.
2. Plan & pak outfits / accessories.
Neem verschillende outfits en accessoires mee. Samen kiezen we wat het beste bij je past. Breng liever teveel dan te weinig mee.
3. Mani/ Pedi verzorging.
Verzorg je nagels ( handen en voeten) en geef ze een mooi kleurtje. Verwijder overtollige haartjes. Liever geen zonnebank of spraytan.
4. Kom op tijd.
Laat de haarstyliste en schoonheidsspecialiste je omtoveren tot een glamoureus topmodel.
5. Geniet van de ervaring.
Ik stel je op je gemak, geef je heel veel aanwijzingen en zorg ervoor dat je schittert op elke foto.
6. Maak plannen om op stap te gaan die avond omdat je er ongelooflijk mooi zal uitzien!
7. Foto’s kiezen.
We maken een afspraak om samen de foto’s te bekijken. De foto’s worden afzonderlijk bewerkt en zijn ongeveer 2 weken later klaar om te bekijken.
8. Koop alleen die foto’s die jij goed vindt!

Ik vind het heel belangrijk dat je aan deze ervaring een tastbare herinnering overhoudt. De opties bij je Glamchique ervaring zijn à la carte. Heel eenvoudig. De basisprijs is voor de fotosessie. Haarstyling en professionele maquillage zijn inbegrepen . Mijn portretfoto’s worden één voor één afzonderlijk bewerkt. We zullen een 30-tal foto’s hebben.. Ik help je achteraf bij het kiezen. Jij kiest zelf welke foto’s en hoeveel je er wil en of je een vergroting van je kunstwerk wil voor aan de muur.

Glamchique

Fotografie voor de moderne vrouw.

A propos

Ik ben Danielle

Hallo! ik ben Danielle Van Rompaey. Ik ben fotograaf en kunstenaar.

Ik maak hedendaagse portretten van echte vrouwen. Het is mijn passie om het authentieke van een vrouw artistiek in beeld te brengen. Ik heb geleerd dat echte schoonheid met zelfvertrouwen en met geloven in jezelf te maken heeft. We kunnen de tijd niet terugdraaien maar met mijn foto's kan ik je wel helpen met het vinden van je innerlijke schoonheid. De innerlijke gloed die elke vrouw heeft ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

Tijdens de laatste jaren is mijn manier van fotograferen veranderd naar een stijl met veel monochrome beelden, naar speelse foto's die zich kenmerken door anonimiteit, beweging, onscherpte, experimentele cameratechnieken en zachte gezellige ruis.

Als fotograaf heb ik al meedere internationale awards mogen ontvangen voor mijn portretwerk.

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot. Het is een verwenmoment, een echte “girls day-out”. Een leuk decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach en plezier . Elke vrouw is uniek en mooi! De perfecte vrouw bestaat niet. Het is veel leuker om gewoon jezelf te zijn. Dus leg voor één keer de aandacht eens volledig op jezelf , doe een fantastische fotoshoot en voel je mooi! Ik leg op artistieke wijze je innerlijke en uiterlijke schoonheid vast tijdens een fotosessie die op jouw maat wordt gemaakt.

Location: Wuustwezel, Belgium

Contact info

Social Media