klik hier voor uitleg

DAnce photography

Dans portretten zijn meer dan een visuele herinnering aan de passie en gratie van jouw dansprestaties of die van je kinderen.

 Ze zijn zoveel meer dan een momentopname. Ze zijn een uitdrukking van het artistieke talent. Ze zijn ook een blijvende herinnering die de tand des tijds doorstaat. 

Ontdek de emotie en de energie van dansen in adembenemende beelden. 

Jouw foto’s verdienen het om een speciale plek aan jouw muur te veroveren. 

Ben je een gepassioneerde danser, of heb je er eentje in je gezin? Ben je klaar om de magie en elegantie van dansen in de fotostudio te ervaren en die dansposes te vereeuwigen? 

 Aarzel dan niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we samen die dansmoves onvergetelijk kunnen maken! 

Ik streef naar unieke en artistieke copmosities die de kracht en gratie van elke dansstijl benadrukken.    

PRIJZEN
Fotosessie: 299
inbegrepen:
Mijn tijd en expertise als jouw fotograaf
een cloud card met je eigen app
kledingadvies
een persoonlijk gesprekje vooraf om alles tot in de puntjes te plannen
professionele bewerking van de beste foto's

EXTRA
- Make-up en haarstyling apart beschikbaar voor 190

A LA CARTE
- de 9-foto collage
- Wall Art kunstwerken
- Fine Art print vergrotingen
- Window box met 27 x 35cm 10, 20 of 30 foto's
- Diamond Box 27 x 35cm met 5 of 10 foto's
- Folio Art Frame 27 x35cm met 1 foto
- Storybook

Glamchique

Fotografie voor de moderne vrouw.

A propos

Ik ben Danielle

Hallo! ik ben Danielle Van Rompaey. Ik ben fotograaf en kunstenaar.

Ik maak hedendaagse portretten van echte vrouwen. Het is mijn passie om het authentieke van een vrouw artistiek in beeld te brengen. Ik heb geleerd dat echte schoonheid met zelfvertrouwen en met geloven in jezelf te maken heeft. We kunnen de tijd niet terugdraaien maar met mijn foto's kan ik je wel helpen met het vinden van je innerlijke schoonheid. De innerlijke gloed die elke vrouw heeft ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

Tijdens de laatste jaren is mijn manier van fotograferen veranderd naar een stijl met veel monochrome beelden, naar speelse foto's die zich kenmerken door anonimiteit, dansen, beweging, onscherpte, experimentele cameratechnieken en zachte gezellige ruis.

Als fotograaf heb ik al meedere internationale awards mogen ontvangen voor mijn portretwerk.

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot. Het is een verwenmoment, een echte “girls day-out”. Een leuk decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach en plezier . Elke vrouw is uniek en mooi! De perfecte vrouw bestaat niet. Het is veel leuker om gewoon jezelf te zijn. Dus leg voor één keer de aandacht eens volledig op jezelf , doe een fantastische fotoshoot en voel je mooi! Ik leg op artistieke wijze je innerlijke en uiterlijke schoonheid vast tijdens een fotosessie die op jouw maat wordt gemaakt.

Location: Wuustwezel, Belgium

Contact info

Social Media