klik hier voor uitleg

Boudoir fotografie voor de moderne vrouw

Een Boudoir fotoshoot is een emotionele belevenis, een ontdekking van je innerlijke vrouwelijkheid. Het is een sensationele ervaring om te koesteren of te delen.
Een luxueus decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach, plezier, bubbels en hapjes.
De herinnering aan hoe je je voelde tijdens de shoot is kostbaar en voor altijd. Leg voor één keer de aandacht eens volledig op jezelf en voel je mooi!
Stap even uit de dagelijkse rush, geniet en maak er een onvergetelijke ervaring van. Leg de focus op je goede kwaliteiten en je sterke punten en gun jezelf deze me-time.
Dus koop iets moois voor jezelf, laat je eens goed verwennen, schitter en wees glamoureus!

DE PERFECTE MAKE-UP
Bij een fotosessie is het heel belangrijk dat kleuren mooi in elkaar overvloeien. Daarom hoort bij mijn fotoshoots altijd een professionele make-up. Laat dit deel gewoon over aan een professional. Het is ontegensprekelijk een heerlijk verwenmoment en je zal achteraf zo blij zijn met het resultaat.

HET PERFECTE KAPSEL
Mooi sexy haar is wat we willen. Met lekker veel volume. Ik heb hier hetzelfde advies als met make-up: laat het over aan een professional. Zorg dat je net nog naar de kapper bent geweest en dat je snit en kleur op punt staan en dat er geen grijs of uitgroei aan de wortels komt piepen. Je komt met gewassen haar naar de sessie en onze hairstylist brengt je haar mooi in model voor de shoot.

PRIJS
Een Boudoir fotosessie kost 190€
INBEGREPEN IN UW SESSIE
- Mijn tijd en expertise als jouw fotograaf.
- 100€ cadeaubon om te besteden bij uw keuze uit de glamchique collectie.
- Professionele make-up en haarstyling
- Kledingadvies
- Een persoonlijk gesprekje vooraf om alles tot in de puntjes te plannen.
-Professionele fine art bewerking van de beste foto's van de shoot.
- Persoonlijke onthulling van de bewerkte foto's een 14-tal dagen na de shoot.
Hier kies je jouw favoriete foto's. Ik presenteer je jouw 30 mooiste foto’s in couture stijl afgewerkt en ik help je kiezen wat je met de foto’s wil doen.

Glamchique

Fotografie voor de moderne vrouw.

A propos

Ik ben Danielle

Hallo! ik ben Danielle Van Rompaey. Ik ben fotograaf en kunstenaar.

Ik maak hedendaagse portretten van echte vrouwen. Het is mijn passie om het authentieke van een vrouw artistiek in beeld te brengen. Ik heb geleerd dat echte schoonheid met zelfvertrouwen en met geloven in jezelf te maken heeft. We kunnen de tijd niet terugdraaien maar met mijn foto's kan ik je wel helpen met het vinden van je innerlijke schoonheid. De innerlijke gloed die elke vrouw heeft ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

Tijdens de laatste jaren is mijn manier van fotograferen veranderd naar een stijl met veel monochrome beelden, naar speelse foto's die zich kenmerken door anonimiteit, beweging, onscherpte, experimentele cameratechnieken en zachte gezellige ruis.

Als fotograaf heb ik al meedere internationale awards mogen ontvangen voor mijn portretwerk.

Een glamchique fotosessie is zo veel meer dan een fotoshoot. Het is een verwenmoment, een echte “girls day-out”. Een leuk decor, professionele hairstyling en maquillage, muziek, gelach en plezier . Elke vrouw is uniek en mooi! De perfecte vrouw bestaat niet. Het is veel leuker om gewoon jezelf te zijn. Dus leg voor één keer de aandacht eens volledig op jezelf , doe een fantastische fotoshoot en voel je mooi! Ik leg op artistieke wijze je innerlijke en uiterlijke schoonheid vast tijdens een fotosessie die op jouw maat wordt gemaakt.

Location: Wuustwezel, Belgium

Contact info

Social Media